Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Διαδραστικός πίνακας Samsung Whiteboard 650TS – η εξέλιξη του πίνακα



Ο διαδραστικός πίνακας Samsung 650TS είναι γεγονός, αποτελώντας την εξέλιξη στα whiteboard. Διαθέτει ευαίσθητη οθόνη αφής, κομψή σχεδίαση και συνδυάζει την ....
παραδοσιακή λειτουργικότητα με τη δύναμη ενός υπολογιστή, ενώ παράλληλα αποτελεί την ιδανική λύση για μια εταιρική ή εκπαιδευτική παρουσίαση.



Ο Samsung 650TS είναι εξαιρετικά ευπροσάρμοστος και διαθέτει πολλαπλές επιλογές λειτουργιών. Η εξελιγμένη τεχνολογία του νέου πίνακα της Samsung βοηθά στην εύκολη εισαγωγή ψηφιακού υλικού, στην καταγραφή των ιδεών που προκύπτουν από μία συνάντηση αλλά και στην άμεση αξιοποίηση τους.
Ο καινοτόμος πίνακας προσφέρει μια ποικιλία δυνατοτήτων, όπως σύνδεση με PC, αναπαραγωγή video, πρόσβαση στο δίκτυο και στη χρήση του περιεχομένου. Τα ενσωματωμένα ηχεία επιτρέπουν στους χρήστες να αναπαράγουν video και μουσικά αρχεία χωρίς επιπρόσθετες συσκευές ήχου.



Επίσης, διαθέτει LCD οθόνη αφής 65 ιντσών υψηλής ευκρίνειας και μια πολύ ευρεία οπτική γωνία έως και 178 μοιρών, διασφαλίζοντας την οπτική επαφή με την οθόνη και τη δυνατότητα να απολαύσουν κρυστάλλινη ποιότητα εικόνας όλοι οι συμμετέχοντας. Επιπλέον, η ύπαρξη του ειδικού γυαλιού, που δεν δημιουργεί αντανακλάσεις, συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης των ματιών και καθιστά το περιεχόμενο ευανάγνωστο. Η λεπτή και κομψή σχεδίαση της συσκευής επιτρέπει την εύκολη εγκατάσταση και την εξοικονόμηση χώρου.



Ο Samsung 650TS συνυπάρχει με τον πλούτο της κορυφαίας τεχνολογικής εξέλιξης. Με την εγκατάσταση του προγράμματος Samsung’s Interactive Whiteboard Agent μπορεί να γίνει ανταλλαγή περιεχομένου με άλλες συσκευές που βρίσκονται στον ίδιο χώρο, κάνοντας ένα απλό κλικ, ώστε να μεταφερθεί ένα έγγραφο από τη μία οθόνη στην άλλη.



Τέλος, η λειτουργία «My Content» επιτρέπει τη μεταφορά όλων των ψηφιακών πληροφοριών, χωρίς να χρειάζεται η χρήση φορητού υπολογιστή. Με μια κάρτα RFID ή τον κωδικό πρόσβασης, υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης στα αρχεία ενός υπολογιστή μέσω της συσκευής. Μετά το πέρας της παρουσίασης ή αν χρειάζεται να ξεκινήσει εκ νέου μία άλλη, ο πίνακας επιτρέπει την αποθήκευση ή οριστική διαγραφή του περιεχομένου.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά του Samsung 650TS:

• Οθόνη αφής 65 ιντσών
• Λεπτή: 450mm
• Ανάλυση Οθόνης 1920x1080
• Αντίθεση 5,000:1
• Οπτική Γωνία 178/178 (H/V)
• Χρόνος Ανταπόκρισης 5.5 ms
• Μέγιστη Κατανάλωση Ενέργειας 470W
• Συνδεσιμότητα: VGA(SOG), DVI, CVBS, HDMI
• Υποστήριξη: Windows XP, Windows Vista, Windows 7 (προσεχώς), O/S
zougla.gr