Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Motorola Milestone XT720

Motorola Milestone XT720: Νέα δεδομένα για τα Smartphones με λογισμικό Android


Το λεπτό κινητό της Motorola, με τη δύναμη των 8 MP, είναι το πρώτο κινητό Android με φλας Xenon 

Η Motorola Inc ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του Milestone XT720, ενός από τα ...
λεπτότερα smartphones του κόσμου με κάμερα 8 megapixel και λογισμικό Android, και το πρώτο με φλας Xenon. Αυτό το κομψό (10.9 χλστ.), κινητό Android 2.1 προσφέρει υψηλής ευκρίνειας (HD) εμπειρία video και ενισχυμένες δυνατότητες media και mobile internet για χρήστες που αναζητούν τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και την απόλυτη εμπειρία ενός smartphone.

Ο Ralf Gerbershagen, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής για το τμήμα Mobile Devices της Motorola στη Δυτική Ευρώπη είπε, «το Milestone XT720 είναι ένα από τα πιο δυνατά κινητά τηλέφωνα στην γκάμα των smartphone της Motorola. Λεπτό, εκλεπτυσμένο και τεχνικά άρτιο, το Milestone XT720 είναι μια συσκευή υψηλής απόδοσης σχεδιασμένη για εκείνους που είναι ενεργά εμπλεκόμενοι τόσο στην εργασία όσο και στην κοινωνική τους ζωή. Με το νέο smartphone, η Motorola έκανε ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην κατάργηση των φραγμών για τους χρήστες ώστε να δημιουργούν και να χρησιμοποιούν τα μέσα όσο είναι σε κίνηση».

Ενισχυμένη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή & video camera

Το Milestone XT720 θέτει νέα θεμέλια για τα έξυπνα κινητά με λειτουργικό Android, προσφέροντας κάμερα 8 megapixel με φλας Xenon, ψηφιακό zoom 10x και camcorder 720p HD. Επιτρέπει στους χρήστες όχι μόνο να “αιχμαλωτίσουν”, να δουν και να μοιραστούν στιγμές σε υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες και βίντεο, αλλά τους κάνει να φαίνονται ακόμα καλύτερα. Τα βασικά χαρακτηριστικά του συμπεριλαμβάνουν:

• Έξυπνη φωτογράφηση: συμπεριλαμβάνει εύκολο panorama, εντοπισμό προσώπων, multi-shot δυνατότητα (έως και 6 συνεχόμενες λήψεις), φίλτρο προσώπων, μείωση του φαινομένου των κόκκινων ματιών, πρόληψη “κουνημένης” εικόνας και πολλά άλλα χαρακτηριστικά που βελτιώνουν την ποιότητα των εικόνων και επιτρέπουν μεγαλύτερη ποικιλία στις φωτογραφίες σας.

• High Definition Multimedia Interface (HDMI): το καλώδιο HDMI (που θα βρείτε στο κουτί της συσκευασίας), επιτρέπει την προβολή υψηλής ευκρίνειας (HD) video από το Milestone XT720 απευθείας σε τηλεοράσεις Υψηλής Ευκρίνειας (HDTV).

• Υποστήριξη καρτών μνήμης: 8GB microSD κάρτα συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία, με δυνατότητα επέκτασης έως τα 32 GB.



Σχεδιασμένο για Internet εν κινήσει


Η νέα συσκευή smartphone είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει γρήγορο web-browsing και έχει τη δυνατότητα να υποστηρίξει έως οκτώ ανοικτά παράθυρα browser. Η οθόνη 3.7 ιντσών, WVGA (480x854) παρουσιάζει τις σελίδες, τα video, τα παιχνίδια ή τις φωτογραφίες με ιδιαίτερη λεπτομέρεια. Εκμεταλλευόμενη πλήρως τη δύναμη του Android 2.1, η οθόνη χρησιμοποιεί ένα δυναμικό συνδυασμό του Motorola touch user interface (UI) και ένα capacitive touch sensor για ομαλή αλλαγή σελίδων και πλοήγησης, και έως και πέντε εξατομικευμένες (customized) οθόνες. Η σουίτα της Google με τις εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα, περιλαμβάνει Google Search, Google Maps, και το YouTube και είναι προ-εγκατεστημένες στη συσκευή, όπως και το λογισμικό πλοήγησης MOTONAV της Motorola.

Προηγμένο Mobile Office

Το MILESTONE XT720 υποστηρίζει τη διαχείριση πολλαπλών λογαριασμών, και επεξεργασία εγγράφων ώστε να είναι εγγυημένη η απόδοση και η πραγματική παράλληλη εφαρμογή πολλών λειτουργιών όσο βρίσκεστε σε κίνηση.

• Συγχρονισμός και διαχείριση πολλαπλών λογαριασμών e-mail την ίδια στιγμή, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να διαχωρίσετε τα επαγγελματικά από τα προσωπικά σας e-mail.
• Το Gmail έχει τη δυνατότητα συγχρονισμού με τους υπόλοιπους λογαριασμούς που είναι αποθηκευμένοι στη συσκευή ώστε να μοιράζονται οι επαφές σας.

Apps Power

Το Milestone XT720 προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε χιλιάδες εφαρμογές του Android Market και έχει τη δυνατότητα να εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία των αγαπημένων σας εφαρμογών.

Διαθεσιμότητα


Στην Ελλάδα το Milestone XT720 θα κυκλοφορήσει το 3ο τρίμηνο του 2010, σε επιλεγμένα καταστήματα.
zougla.gr