Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Η Canon IXUS 210 με οθόνης αφής διαθέσιμη στην αγορά

Η Canon IXUS 210, η πιο προηγμένη φωτογραφική μηχανή IXUS με οθόνη αφής, διατίθεται πλέον στην ελληνική αγορά. Με μεταλλικό σώμα, αισθητήρα εικόνας 14,1 Megapixel και φακό 24mm της Canon, προσφέρει κορυφαία απόδοση στην καταγραφή εικόνων και ...ταυτόχρονα ταιριάζει με το πρότυπο στιλ της σειράς IXUS, καθώς είναι διαθέσιμη σε μαύρο, χρυσό, ασημί και ροζ χρώμα. Το νέο περιβάλλον χειρισμού με τεχνολογία αφής, σε συνδυασμό με τη λειτουργία Υποδείξεις στην οθόνη, καθιστά τη φωτογράφιση, την επισκόπηση και τη διακίνηση των εικόνων ευκολότερες από ποτέ.




Εντυπωσιακή σχεδίαση και εκπληκτική ευχρηστία

Η IXUS 210 είναι η πλέον προηγμένη μηχανή IXUS με οθόνη αφής μέχρι σήμερα. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα μεγάλα και εύχρηστα εικονίδια της οθόνης κατά τη λήψη, για να αποκτήσουν γρήγορα πρόσβαση στις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες λειτουργίες της μηχανής, ενώ το εξαιρετικά απλό στην πλοήγηση μενού αφής βοηθά στην προσπέλαση άλλων ρυθμίσεων. Η λειτουργία Αυτόματη Εστίαση Αφής AF επιτρέπει στους χρήστες να εστιάζουν στο θέμα τους «αγγίζοντάς» το απλώς στην οθόνη. Εάν το θέμα κινείται, η ενσωματωμένη λειτουργία Servo AF/AE της μηχανής το παρακολουθεί αυτόματα, διατηρώντας τόσο την εστίαση όσο και την έκθεση για την επίτευξη της ιδανικής λήψης.



Η μηχανή επιτρέπει, επίσης, την προσαρμογή του χρωματικού θέματος και της διάταξης των εικονιδίων στην οθόνη, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργούν το περιβάλλον χειρισμού που ταιριάζει με τις προτιμήσεις και το προσωπικό τους στιλ.

Η μεγάλη, υψηλής ανάλυσης οθόνη αφής LCD PureColor II, 8,8 εκ. (3,5") προσφέρει πολύ χώρο στους χρήστες για εύκολη πλοήγηση στο περιβάλλον χειρισμού αφής, με το οποίο τα δάχτυλα μπορούν να εξοικειωθούν εύκολα. Η δυνατότητα αναπαραγωγής ευρείας γκάμας χρωμάτων και η υψηλή αντίθεση επιτρέπουν στους χρήστες να απολαμβάνουν επίσης τις εικόνες τους με πλούσια χρώματα από σχεδόν όλες τις γωνίες. Η λειτουργία Ενεργούς Προβολής προσφέρει τη δυνατότητα τώρα στους χρήστες να εξετάζουν τις εικόνες τους, αγγίζοντας ελαφρά τις πλευρές της μηχανής. Έτσι, προσφέρεται μια νέα διάσταση στη διακίνηση του υλικού της μηχανής μεταξύ φίλων και μέσα στην οικογένεια.



Κατασκευασμένη για την καταγραφή εντυπωσιακών εικόνων


Η IXUS 210 προσφέρει εκπληκτική ποιότητα εικόνων, που συμπληρώνει την εντυπωσιακή της σχεδίαση. Ο γνήσιος ευρυγώνιος φακός 24mm της Canon είναι ιδανικός για τη φωτογράφιση τοπίων και μεγάλων ομάδων ανθρώπων που απαιτούν ευρύτερο οπτικό πεδίο για την καταγραφή όλης της σκηνής. Η IXUS 210 διαθέτει, επίσης, οπτικό ζουμ 5x που επιτρέπει στους χρήστες να πλησιάζουν ακόμα πιο κοντά στη δράση. Το σύστημα οπτικής Σταθεροποίησης Εικόνας (IS) και η τεχνολογία Ανίχνευσης Κίνησης συνεργάζονται για τη μείωση του φλουταρίσματος της εικόνας, μειώνοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζονται από την αστάθεια της μηχανής και ανιχνεύοντας την ύπαρξη κίνησης στη σκηνή. Επιπλέον, ο υψηλής ταχύτητας επεξεργαστής DIGIC 4 της IXUS 210 προσφέρει εκπληκτική απόκριση, ταχύτατη αυτόματη εστίαση, φυσικούς τόνους στην απεικόνιση του δέρματος και ρεαλιστικά χρώματα στο τελικό αποτέλεσμα.



Καταγράψτε την τέλεια εικόνα – κάθε φορά

Η IXUS 210 διαθέτει μια γκάμα τεχνολογιών και λειτουργιών που επιτρέπουν στους χρήστες να καταγράψουν την τέλεια εικόνα κάθε φορά. Η Έξυπνη Αυτόματη Κατάσταση με Τεχνολογία Ανίχνευσης Σκηνής μπορεί να αναγνωρίσει αυτόματα έως 22 διαφορετικές σκηνές λήψης, αναλύοντας τις συνθήκες και εφαρμόζοντας τις βέλτιστες ρυθμίσεις για τη λήψη της εικόνας. Με τον τρόπο αυτό, είτε πρόκειται για την καταγραφή της εικόνας ενός αγαπημένου προσώπου σε συνθήκες με έντονη ηλιοφάνεια είτε για την καταγραφή της εικόνας μιας ομάδας φίλων τη νύχτα, οι χρήστες δεν χρειάζεται να ανησυχούν, γνωρίζοντας ότι η μηχανή θα αναλάβει την εκτέλεση όλων των πολύπλοκων ρυθμίσεων για τη λήψη της φωτογραφίας, για τέλειο αποτέλεσμα με εύκολο χειρισμό.

Η λήψη συναρπαστικών, μοναδικών φωτογραφιών γίνεται εύκολη και διασκεδαστική με μια γκάμα νέων και δημιουργικών καταστάσεων λήψης. Το Εφέ Ευρείας Γωνίας επιτρέπει στους χρήστες να επιτύχουν το αποτέλεσμα ενός ευρυγώνιου φακού, επιλέγοντας μεταξύ τριών επιπέδων παραμόρφωσης, ενώ το Εφέ Μινιατούρας μιμείται το αποτέλεσμα που προσφέρεται από ένα φακό με περιστρεφόμενο μηχανισμό (Tilt–Shift), δημιουργώντας εντυπωσιακά αποτελέσματα, κάνοντας τα κτίρια σε ένα ευρύτερο τοπίο να έχουν την όψη μακέτας.



Λήψη και διακίνηση video υψηλής ευκρίνειας (HD)

Οι χρήστες της IXUS 210 μπορούν, επίσης, να καταγράψουν ιδιαίτερες στιγμές με video υψηλής ευκρίνειας (HD) και ανάλυση 720p (ή αλλιώς 1280x720 κάθετες και οριζόντιες γραμμές επί της οθόνης). Χάρη στη λειτουργία αποστολής στο δικτυακό τόπο YouTube, η οποία ενσωματώνεται στην παρεχόμενη εφαρμογή λογισμικού CameraWindow, οι χρήστες οι οποίοι έχουν ήδη εγγραφεί στο YouTube μπορούν να συνδεθούν και να αποστείλουν αποσπάσματα video από τον υπολογιστή τους, με το πάτημα ενός πλήκτρου. Η IXUS 210 διαθέτει, επίσης, μια ενσωματωμένη υποδοχή HDMI, που επιτρέπει την παρακολούθηση video και εικόνων σε οποιαδήποτε συσκευή εξόδου συμβατή με HDMI, χωρίς μείωση του ποιοτικού επιπέδου.



Υψηλή χωρητικότητα αποθήκευσης για λήψεις μεγαλύτερης διάρκειας

Η IXUS 210 συγκαταλέγεται μεταξύ των πρώτων προϊόντων της Canon που υποστηρίζουν τις κάρτες μνήμης SDXC με αποθηκευτικό χώρο έως 2TB, επιτρέποντας στους χρήστες να αποθηκεύουν περισσότερα video και φωτογραφίες απ’ ό,τι στις τυπικές κάρτες μνήμης SDHC που χρησιμοποιούνται σήμερα.
zougla.gr