Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Από την Ενωση Ελλήνων Ραδιοερασιτεχνών :







Συνάδελφε,
    

                            

 Για την ενημέρωση σου: 

Το καλοκαίρι είναι το πιο κατάληλο για αυτή την δραστηριότητα!

Αν εκτός από το ΡΤΤ πατάς και το κλείστρο της φωτογραφικής σου μηχανής με τον ίδιο ενθουσιασμό, να η ευκαιρία να «εκπέμψεις» τα έργα σου! Στείλε τώρα μέχρι τρεις φωτογραφίες σου με ραδιοερασιτεχνικό θέμα, πάρε μέρος στο Διαγωνισμό Φωτογραφίας 2010 της ΕΕΡ και, πού ξέρεις; Ίσως εκλεγείς εσύ ως ο καλύτερος ραδιοερασιτέχνης φωτογράφος της χρονιάς!
Περιμένουμε τη συμμετοχή σου στο Διαγωνισμό Φωτογραφίας της ΕΕΡ μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2010. Η Κριτική Επιτροπή, που αποτελείται από τον Έφορο Επιτροπής Διαγωνισμών & Βραβείων της ΕΕΡ, την Έφορο Επιτροπής Σύνταξης του περιοδικού SV NEA και τον συνάδελφο και επαγγελματία φωτογράφο Μάκη Ματζαρίδη SV1IZR, θα επιλέξει τις δέκα καλύτερες, από τις οποίες θα επιλεγούν οι τρεις καλύτερες απευθείας από τα Μέλη.

Για το σκοπό αυτό οι δέκα καλύτερες φωτογραφίες θα αναρτηθούν στον Πίνακα Ανακοινώσεων στα Εντευκτήρια, αλλά και στην ιστοσελίδα της ΕΕΡ για 4 εβδομάδες (από 30/9/2010 έως 31/10/2010), ώστε τα μέλη της ΕΕΡ να έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν εκείνη που προτιμούν. Η επικρατέστερη θα αποτελέσει το εξώφυλλο του τεύχους Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2010 και οι τρεις πρώτοι νικητές θα πάρουν επιπλέον αξιόλογα ραδιοερασιτεχνικά δώρα.
Μη διστάζεις! Πάρε τη μηχανή σου και αποθανάτισε τα καλύτερα ραδιοερασιτεχνικά στιγμιότυπα. Πού ξέρεις; Μπορεί να είσαι εσύ ο περήφανος δημιουργός της φωτογραφίας του εξωφύλλου του SV NEA του τεύχους Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2010!  
Κατέβασε εδώ τους Όρους του Διαγωνισμού
Κατέβασε εδώ το Έντυπο Συμμετοχής

M.A.R.C-review