Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Tελος στα χειριστηρια

Kinect για το Xbox 360: τέλος στα χειριστήρια, εσείς έχετε τον έλεγχο!

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 26 Ιουνίου 2010, 09:37
Η Microsoft αποκαλύπτει τη νέα εμπειρία στο παιχνίδι, διασκεδαστική και εύκολη για όλους

Ετοιμαστείτε για το Kinect, τη διασκεδαστική ψυχαγωγία για όλους. Στο πλαίσιο της E3, η Microsoft ολοκλήρωσε μια διήμερη παγκόσμια πρεμιέρα, γεμάτη από διασημότητες, υπέροχη φυσική δεξιοτεχνία και νέα από έναν γαλαξία πολύ, πολύ μακριά, αποκαλύπτοντας εμπειρίες που θα μεταμορφώσουν κάθε σαλόνι, με αφετηρία την 4η Νοεμβρίου για τη Βόρεια Αμερική. Αμέσως μετά, το Kinect ξεκινά να κατακτήσει και τον υπόλοιπο κόσμο.

Στην παρουσίαση που άρχισε με τη μαγική παράσταση του Cirque du Soleil και την οποία παρακολούθησαν τα πιο γνωστά πρόσωπα του Hollywood, η Microsoft αποκάλυψε το όνομα που θα έχει η μεταμόρφωση της οικιακής ψυχαγωγίας: Kinect για το Xbox 360. Στη συνέχεια, με την έναρξη της Εκθέσεως Ηλεκτρονικής Ψυχαγωγίας (Electronic Entertainment Expo – E3), το Xbox 360 κάλεσε τον κόσμο να χορέψει, να ξεπεράσει εμπόδια, να πετάξει και να αποκτήσει γούνινους κολλητούς φίλους – όλα μέσα από τη μαγεία του Kinect – χωρίς να απαιτείται η χρήση χειριστηρίου.

«Με τα «Kinectimals», το «Kinect Sports», το «Your Shape: Fitness Evolved» και το «Dance Central», το καθιστικό σας θα μεταμορφωθεί σε ζωολογικό κήπο, στάδιο, αίθουσα γυμναστικής ή χορευτικό club. Θα είστε στο επίκεντρο της δράσης, χρησιμοποιώντας το καλύτερο χειριστήριο που φτιάχτηκε ποτέ: το σώμα σας», δήλωσε ο Kudo Tsunoda, Creative Director, Microsoft Game Studios.

Η Microsoft και η Lucas Arts ανακοίνωσαν πως θα φέρουν το Star Wars στο Kinect το 2011, ενώ, προσδίδοντας μια δόση παραμυθιού στο Xbox 360, η Disney θα φέρει κι εκείνη τη μαγεία της στο Kinect.

«Με το Xbox LIVE έχετε ακριβώς την ψυχαγωγία που ονειρεύεστε, με τους φίλους που επιλέγετε, εύκολα, όπου κι αν βρίσκεστε. Το Kinect προορίζεται για να κάνει την εμπειρία αυτή πιο φυσική και ενδιαφέρουσα από πριν» δήλωσε ο Marc Whitten, Corporate Vice President του Xbox LIVE. «Μόλις ζήσεις την εμπειρία του παιχνιδιού με το Xbox LIVE και το Kinect, δεν θα θέλεις να ξεκολλήσεις».




Η χρήση του Kinect είναι τόσο απλή: απλώς παίρνετε θέση μπροστά στον αισθητήρα. Σας αναγνωρίζει, ανταποκρίνεται στις κινήσεις σας, ακούει τη φωνή σας, και το καλύτερο απ’ όλα, δουλεύει με όλες τις κονσόλες Xbox 360 (*).


Λιγότερη συζήτηση, περισσότερη δράση

Με τη φράση «τέρμα τα λόγια», ο Tsunoda αποκάλυψε οκτώ παιχνίδια Kinect που ...
περιλαμβάνουν εμπόδια, τρέξιμο, χορό, οδήγηση και πτήση:


• «Kinect Adventures» (Microsoft Game Studios). Αιωρηθείτε στο διάστημα. Ζήστε τη συγκίνηση του να κατεβαίνετε τα ορμητικά νερά ενός ποταμού. Αντιμετωπίστε τα εμπόδια που βρίσκετε στις διαδρομές σας προς την κορυφή του βουνού. Κάντε βουτιά στα βαθιά, για να εξερευνήσετε ένα υποβρύχιο παρατηρητήριο - όλα από το σαλόνι σας. Με το «Kinect Adventures», εσείς οι ίδιοι είστε το χειριστήριο καθώς πηδάτε, αποφεύγετε εμπόδια και κλοτσάτε ό,τι εμποδίζει τον δρόμο σας, μέσα από συναρπαστικές περιπέτειες, σε μια σειρά από εξωτικές τοποθεσίες.


• «Kinectimals» (Frontier Studio, Microsoft Game Studios): Μια νεαρή τίγρης της Βεγγάλης με μεγάλα μάτια γέρνει το κεφάλι της στο πλάι και σας περιεργάζεται παιχνιδιάρικα. Οι αναμνήσεις από την πρώτη σας επίσκεψη στο ζωολογικό κήπο έρχονται αμέσως στο μυαλό σας. Τα «Kinectimals» καλούν τα παιδιά, τους γονείς τους και τους λάτρεις των ζώων όλων των ηλικιών να χτίσουν δυνατές φιλίες με μερικά από τα πιο εξωτικά πλάσματα του κόσμου. Ακριβώς όπως τα πραγματικά κατοικίδια ζώα, τα «Kinectimals» θα έρθουν τρέχοντας, όταν ακούσουν τη φωνή σας, θα ανταποκριθούν σε εντολές, όπως «πήδα», «κάνε τούμπα» και «ξάπλωσε», και θα γουργουρίζουν χαρούμενα, όταν τα χαϊδεύεις πίσω από τα αυτιά.

• «Kinect Joy Ride» (Big Park, Microsoft Game Studios): 3….2….1….Πάμε! Το Kinect Joy Ride, το πρώτο παιχνίδι αγώνων ταχύτητας χωρίς χειριστήριο, θα προσφέρει τις ωραιότερες βόλτες σε εσάς και τους φίλους σας – χωρίς να χρειάζεστε δίπλωμα οδήγησης. Δίνει νέα διάσταση στην οδήγηση και τους αγώνες με καρτ, προσθέτοντας μεγάλα άλματα και θεαματικά κόλπα στον κλασικό αγώνα ταχύτητας. Με μια σειρά από συναρπαστικά χαρακτηριστικά και επιλογές παιχνιδιού, μπορείτε να ξεκινήσετε για την μοναδική εμπειρία οδήγησης της ζωής σας μόνοι σας, επιλέγοντας κάποιο συνοδηγό ή κάνοντας ομάδα με τους φίλους σας και τα μέλη της οικογένειάς σας για να κατακτήσετε τον κόσμο.





• «Kinect Sports» (Rare, Microsoft Game Studios): Μετατρέψτε το καθιστικό σας σε ένα στάδιο παγκοσμίου κλάσης, σε διάδρομο bowling, σε γήπεδο ποδοσφαίρου ή σε αρένα. Με το Kinect Sports δεν είστε μόνο ο αστέρας του παιχνιδιού. Είστε και αυτός που έχει τον πλήρη έλεγχο – μέσα από το μαγικό Kinect για το Xbox 360. Βλέπετε την μπάλα; Κλοτσήστε τη. Καρφώστε τη. Δώστε της λίγο ακόμη φάλτσο. Διαθέτει ποδόσφαιρο, beach volley, bowling, ping pong, boxing και διάφορα αθλήματα στίβου.


• «Dance Central» (MTV Games): Το Dance Central είναι το πρώτο videogame με διασκεδαστικές χορογραφίες για αρχάριους και προχωρημένους, στο οποίο συμμετέχετε με όλο σας το σώμα, χωρίς να χρησιμοποιείτε κάποιο χειριστήριο. Έχοντας ως κεντρικό χαρακτηριστικό τη δυνατότητα εντοπισμού όλου του σώματός σας, η μαγεία του Kinect σας χαρίζει την εμπειρία ενός πραγματικού χορού, με τους φίλους και την οικογένειά σας. Είτε προπονείστε στο Break It Down!, είτε κλέβετε την παράσταση στην επιλογή Perform It, θα μάθετε περισσότερες από 600 κινήσεις στο παιχνίδι και περισσότερους από 90 γνωστούς χορούς, σχεδιασμένους από επαγγελματίες χορογράφους. Το παιχνίδι περιέχει τραγούδια από μια συναρπαστική ποικιλία καλλιτεχνών της pop, hip-hop και R&B, όπως η Lady Gaga, οι No Doubt, M.I.A., Bel Biv Devoe και ακόμα περισσότεροι. Βελτιώστε τις χορευτικές σας ικανότητες, ενώ ακούτε τη μουσική που αγαπάτε.

• «Your Shape: Fitness Evolved» (Ubisoft): Απολαύστε όσο περισσότερο μπορείτε το Kinect με το Your Shape: Fitness Evolved. Σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια, η ειδικά σχεδιασμένη τεχνολογία προβολής παίχτη (Player Projection) του Your Shape: Fitness Evolved βάζει το σώμα σας στο παιχνίδι για την απόλυτη εμπειρία. Θα κάνετε φυσικές κινήσεις με το σώμα σας, μέσα σε ένα εικονικό περιβάλλον, με τρόπους που δεν έχετε φανταστεί ποτέ και θα σαγηνευτείτε από τα μοναδικά και συναρπαστικά οπτικά εφέ, τα οποία ανταποκρίνονται στην κίνηση και την αντίδρασή σας. Κάψτε θερμίδες με το δικό σας τρόπο – επιλέξτε έναν προσωπικό γυμναστή για να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας, πάρτε μαθήματα YOGA ή πολεμικών τεχνών, ή παίξτε μικρά διασκεδαστικά παιχνίδια κατάλληλα για όλη την οικογένεια. Καθώς ασκείστε, θα λαμβάνετε συγκεκριμένη ενημέρωση για κάθε κίνηση που κάνετε, χάρη στο σύστημα ακριβούς καταγραφής κινήσεων σε πραγματικό χρόνο που διαθέτει το παιχνίδι. Δεν θα καταλάβετε πόσο σκληρά δουλεύετε, μέχρι να δείτε τα αποτελέσματα!

• Επίσης, αυτές τις γιορτές έρχονται με το Kinect τίτλοι που αντιπροσωπεύουν τα κορυφαία ονόματα της βιομηχανίας παιχνιδιών, όπως ο interactive τίτλος γυμναστικής «EA SPORTS Active 2» (EASPORTS) και τα «DECA SPORTS FREEDOM» (Hudson Entertainment), «Dance Masters» (Konami), «Adrenalin Misfits» (Konami), «Zumba Fitness» (Majesco), «Sonic Free Riders» (SEGA), «The Biggest Loser: Ultimate Workout» (THQ), «Motion Sports» (Ubisoft), και «Game Party: In Motion» (Warner Bros. Interactive Entertainment). Στο άμεσο μέλλον, περισσότερες συναρπαστικές εμπειρίες παιχνιδιού μέσω του Kinect πρόκειται να αποκαλυφθούν από τους παραγωγούς παιχνιδιών που συνεργάζονται με το Xbox.

Συναρπαστική Ψυχαγωγία
Προσφέροντας πολύ περισσότερα από απλά παιχνίδια, το Kinect για Xbox 360 πηγαίνει τη διασκέδασή σας στο επόμενο στάδιο. Ξεκινώντας από τις γιορτές, το Kinect Hub βάζει τις αγαπημένες σας ταινίες, τα τηλεοπτικά προγράμματα, τη μουσική και τα ζωντανά αθλητικά γεγονότα όλα σε μια τοποθεσία – χωρίς κανένα απολύτως χειριστήριο.

Μπείτε μέσα στην ταινία στιγμιαία σε υψηλή ανάλυση στα 1080p ή στο αγαπημένο σας match λέγοντας «Xbox play» ή αναζητήστε στη μουσική βιβλιοθήκη το αγαπημένο σας τραγούδι, απλώς με ένα νεύμα του χεριού σας. Το Kinect, επίσης, δημιουργεί νέους τρόπους για να διασκεδάζουν οι φίλοι και η οικογένεια.
Με το Video Kinect, μοιραστείτε χαμόγελα με τους φίλους σας που βρίσκονται μακριά, καθώς ανοίγεται ένα παράθυρο επικοινωνίας στο σαλόνι του σπιτιού σας. Ικανό να παρέχει ψυχαγωγία σε όλους, με τη δύναμη του Kinect, η εμπειρία του Xbox LIVE είναι πιο ενστικτώδης διασκεδαστική, κοινωνική και διαδραστική από ποτέ.
zougla.gr