Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Sony:3D !!!

Sony: Τηλεοράσεις, Blu-ray player και PlayStation 3 ολοταχώς 3D

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2010, 10:03
Πρόσφατα, η Sony επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά την ηγετική της θέση στο μέτωπο του 3D, η οποία βασίζεται στη μοναδική εμπειρία του «3D World» της Sony στις καταναλωτικές ηλεκτρονικές συσκευές, τη δημιουργία ταινιών και τα βιντεοπαιχνίδια. Οι 3D τηλεοράσεις της Sony, τα Blu-ray players και τα Home Cinema είναι διαθέσιμα στα καταστήματα, για να μπορείτε να απολαύσετε το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA που θα κινηματογραφηθεί σε 3D από την Sony και την FIFA.
Η καλύτερη αγορά για 3D TV – το μοντέλο της σειράς BRAVIA HX800 και τα 3D αξεσουάρ

Η Sony ανακοίνωσε τη σειρά ΗΧ800 3D TV, η οποία θα προσφέρει κινηματογραφικές δυνατότητες στον καταναλωτή και αναμφισβήτητα θα γίνει σημείο αναφοράς για κομψές, τεχνολογικά εξελιγμένες 3D τηλεοράσεις. Το πρώτο μοντέλο της σειράς ΗΧ800 θα ακολουθήσουν μέσα σε λίγες εβδομάδες κι άλλα μοντέλα από την γκάμα τηλεοράσεων 3D της Sony.



Sony Bravia HX800 46 ιντσών

Φυσικά, η σύγχρονη 3D τεχνολογία της Sony θα....
περιλαμβάνεται σε όλα τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων 3D BRAVIA. Βασισμένη στην τελευταία τεχνολογία υψηλού λόγου εναλλαγής εικόνας, δηλαδή το «frame rate» των 200Hz, το οποίο επιτρέπει στο θεατή να δει 3D σε Full High Definition 1080p, η εικόνα High Definition 3D βελτιώνεται περαιτέρω με τις μοναδικές τεχνολογίες της Sony «High Speed Precision», «LED Boost» και «3D up-conversion», οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να καταστήσουν την 3D εικόνα ακόμη πιο καθαρή και φωτεινή, και την 3D εμπειρία ακόμη πιο συναρπαστική.

Δωρεάν τίτλοι 3D στερεοσκοπικών παιχνιδιών για PS3 με όλες τις τηλεοράσεις Sony 3D



Sony Bravia HX900 52 ιντσών

Παράλληλα, με την κυκλοφορία των τηλεοράσεων 3D, οι κάτοχοι PS3 μπορούν να πανηγυρίζουν, αφού πλέον η σχετική τεχνολογία έχει επεκταθεί και στα 3D στερεοσκοπικά βιντεοπαιχνίδια. Η Sony Computer Entertainment Europe, μαζί με την κυκλοφορία της HX800, κυκλοφόρησε τέσσερα μοναδικά 3D στερεοσκοπικά βιντεοπαιχνίδια για το PS3 μέσω του PlayStation Network, τα οποία είναι διαθέσιμα σαν μια δωρεάν συλλογή για όσους αγοράσουν μια τηλεόραση BRAVIA 3D TV. Η παραπάνω προσφορά περιλαμβάνει κάτι για όλη την οικογένεια, από τη συναρπαστική δράση του Wipeout HD και του Motorstorm Pacific Rift, μέχρι το σαρκαστικό χιούμορ του ΡΑΙΝ και την ξέφρενη διασκέδαση του Super Stardust HD.

Γυαλιά 3D και εξοπλισμός μετάδοσης σε προσιτή τιμή




Sony Bravia LX900 60 ιντσών


Τα γυαλιά 3D της Sony χρησιμοποιούν την τεχνολογία active shutter, για να δώσουν εικόνα 3D Full High Definition. Έχουν σχεδιαστεί τόσο για άνετη χρήση όσο και για μεγάλη διάρκεια, με εύκαμπτους και ρυθμιζόμενους βραχίονες και στήριγμα μύτης και σε μια ποικιλία χρωμάτων για να ικανοποιήσουν όλους τους χρήστες – τόσο σε επίπεδο άνεσης όσο και σε επίπεδο αισθητικής. Υπάρχουν επίσης μικρότερα γυαλιά, σε μπλε, ροζ και μαύρο χρώμα, για μικρότερα πρόσωπα, όπως των μικρών παιδιών. Με διάρκεια μπαταρίας περίπου 100 ώρες επί 2 και αυτόματη λειτουργία απενεργοποίησης (auto shut off), τα 3D γυαλιά της Sony θα σας επιτρέψουν να απολαύσετε την 3D δράση για περισσότερη ώρα. Η σειρά ΗΧ800 στις 40 ίντσες θα είναι διαθέσιμη στην αγορά σε ένα ειδικό πακέτο 3D, το οποίο θα περιέχει ένα ζεύγος γυαλιών 3D και 3D μεταδότη. Η προσφορά αυτή μαζί με τους 4 δωρεάν τίτλους παιχνιδιών προσφέρει μια ολοκληρωμένη Full HD 3D εμπειρία στους καταναλωτές.

Η εικόνα της 3D οικιακής ψυχαγωγίας ολοκληρώνεται με τα 3D Blu-ray Players και 3D Home Cinemas



Sony BDP-S470


Η Sony παρουσιάζει την πλέον εκτεταμένη γκάμα 3D Blu-ray Players και 3D Home Cinema που υπάρχει, με προϊόντα σχεδιασμένα να συμπληρώσουν τα νέα μοντέλα 3D τηλεοράσεων της Sony. Ήδη μπορείτε να βρείτε στην αγορά το οικονομικό 3D Blu-ray Player S470, ενώ το μοντέλο S570 με ενσωματωμένο σύστημα Wi-Fi πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο. Την πρόταση της Sony στην 3D οικιακή ψυχαγωγία έρχονται να συμπληρώσουν τα 3D Home Cinema BDV-E970W, BDV-F700 και BDV-F500 που κυκλοφορούν ήδη στην αγορά.



Sony BDP-S570

Τα 3D διαπιστευτήρια της Sony και το Παγκόσμιο Κύπελλο 


Σε μια άλλη επίδειξη της μακρόχρονης εμπειρίας και τεχνογνωσίας της Sony στη δημιουργία επαγγελματικής τεχνολογίας και περιεχομένου 3D, η Sony μαζί με την FIFA προχώρησε σε συμφωνία για κινηματογράφηση 25 αγώνων του FIFA World Cup σε 3D. Εκτός από τις 3D ζωντανές αναμεταδόσεις και μια σειρά από δημόσιες προβολές σε όλο τον κόσμο, το ευρύ κοινό έχει τη δυνατότητα να απολαύσει τα 3D διαφημιστικά τρέιλερ για κάθε έναν από τους 25 αυτούς αγώνες, τα οποία προβάλλονται σε 3D τηλεοράσεις Sony σε 1.300 συνεργαζόμενα με τη Sony καταστήματα λιανικής και καταστήματα Sony σε όλη την Ευρώπη. Επιπλέον, η Sony Pictures Home Entertainment έχει αποκαλύψει τα σχέδιά της για την κυκλοφορία της επίσημης 3D ταινίας του FIFA World Cup σε Blu-ray 3D μέσα στο 2010.
zougla.gr