Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Ανακοίνωση της Ε.Ε.Ρ





Στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου και λόγω του Hamfest της Ε.Ε.Ρ. ο επαναλήπτης D-Star SV1P θα σταματήσει προσωρινά την λειτουργία του στις πόρτες Β και Α (UHF και SHF φωνή) και θα δουλεύει μόνο σεSHF Data για λόγους επίδειξης των δυνατοτήτων σύνδεσης του πομποδέκτη ID1 από τον χώρο του Hamfest στοInternet.

Το διαχειριστικό πρόγραμμα της Icom που ελέγχει όλα τα διασυνδεδεμένα συστήματα D-Star και αναβαθμίστηκε πρόσφατα, παρουσίασε  σοβαρές δυσλειτουργίες και διακοπές κάθε 2-3 ώρες, τις τελευταίες μέρες.

Έτσι ενώ αρχικά είχε προγραμματιστεί εγκατάσταση στον χώρο του Hamfest αποφασίστηκε τελικά να υπάρχει μόνο ένας φορητός υπολογιστής στο οποίο θα μπορεί κάποιος να δει τον τρόπο λειτουργίας ενός IDSHFπομποδέκτη να σερφάρει στο Internet μέσω RF χρησιμοποιώντας σαν Access Point, τις δυνατότητες των DigitalData του D-Star.

Παρόλα αυτά και λόγω της ανωμαλίας που έχει προέλθει από την αστάθεια του συστήματος διαχείρισης τουD-Star γενικότερα, ενδέχεται να παρουσιαστούν δυσλειτουργίες ακόμα και σε απλές διαδικασίες, όπως η χρήσηDigital Data ...

Η παρουσίαση θα γίνεται στην διάρκεια του Hamfest και σε λίγο χρόνο η λειτουργία αυτή θα μονιμοποιηθεί στον ψηφιακό επαναλήπτη της Ε.Ε.Ρ. SV1P.

Θα σας δούμε στο Hamfest
                                                                                     




Πολλά  73!
RAAG WEB TEAM
DX Packet Cluster: