Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

LG INFINIA Live Borderless, τηλεοράσεις LED Full HD και 3D



 Παρασκευή, 9 Απριλίου 2010, 09:01
Τη νέα, επαναστατική σειρά τηλεοράσεων INFINIA Live Borderless, που εισάγει μια φρέσκια προσέγγιση στην οικιακή ψυχαγωγία, καθώς επίσης και την πλούσια γκάμα Blu-ray players και συστημάτων Home Cinema, που ενσωματώνουν μοναδικές τεχνολογίες, παρουσίασε, την Τρίτη 23 Μαρτίου, η LG Electronics Ελλάς.

Πιο συγκεκριμένα, με τη νέα γενιά τηλεοράσεων INFINIA, η LG εστιάζει σε τέσσερις βασικούς άξονες με στόχο να προσφέρει μοναδική εμπειρία θέασης στους καταναλωτές: την ανώτερη ποιότητα εικόνας, το μοναδικό Borderless σχεδιασμό, τη ψυχαγωγία χωρίς όρια και την αυξημένη συνδεσιμότητα των συσκευών. Η νέα γκάμα των τηλεοράσεων INFINIA Live Borderless περιλαμβάνει τηλεοράσεις LED LCD και 3D κι ειδικότερα τις σειρές INFINIA LX9500 με τεχνολογία TruMotion 400Hz, LX6500, LE8500 και LE5500, οι οποίες διαθέτουν ποικίλες τεχνικές προδιαγραφές και διαφορετικές διαστάσεις, προκειμένου να ανταποκριθούν στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών.
Ο κος Αρτέμης Σελμπέσης, CΟO & Vice President, LG Electronics Ελλάς, παρουσιάζει τη νέα σειρά τηλεοράσεων LG INFINIA Live Borderless.
Ο κος Αρτέμης Σελμπέσης, CΟO & Vice President, LG Electronics Ελλάς, παρουσιάζει τη νέα σειρά τηλεοράσεων LG INFINIA Live Borderless.
Η τεχνολογία LED εξελίσσεται, παρουσιάζοντας τη νέα γενιά Full LED Slim, που ενσωματώνει η σειρά τηλεοράσεων INFINIA, η οποία βασίζεται στην προηγμένη τεχνολογία IOP (Integrated Optic Plate) εξασφαλίζοντας καλύτερη ποιότητα εικόνας σε ανάλυση Full HD 1080p, ενώ επίσης προσφέρει πιστοποίηση THX που φέρνει τον κινηματογράφο στο σαλόνι των καταναλωτών, ρυθμίζοντας τη φωτεινότητα και βελτιώνοντας την ποιότητα της εικόνας.

Παράλληλα, η σειρά τηλεοράσεων βασίζεται στη δεύτερη γενιά του πρωτοποριακού Borderless σχεδιασμού που εισήγαγε η LG, εξασφαλίζοντας ακόμα μικρότερο βάθος (έως και 2,3χιλ.) με την τεχνολογία Full LED Slim, εξαλείφοντας το κάδρο της οθόνης για ακόμα καλύτερη εμπειρία θέασης. Η έννοια της ψυχαγωγίας χωρίς όρια, υλοποιείται και στο νέο εντυπωσιακής σχεδίασης 3D μενού των τηλεοράσεων και των Blu-ray players της LG, που παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία και λειτουργικότητα στους χρήστες. Πλέον, η αναπαραγωγή αρχείων MKV και DivX HD από USB ή εξωτερικό σκληρό δίσκο είναι άμεση, ενώ με τη λειτουργία Clear Voice II και το σύστημα μη-ορατών ηχείων της LG εξασφαλίζεται αντίστοιχα μια απολαυστική εμπειρία ήχου.

Ακόμη ένα σημαντικό χαρακτηριστικό των νέων τηλεοράσεων της σειράς LG INFINIA είναι η συνδεσιμότητα μέσω Wireless Ready και DLNA WiFi ασύρματου δικτύου. Οι καταναλωτές μπορούν να συνδέσουν την τηλεόραση με οποιαδήποτε συσκευή χωρίς τη χρήση καλωδίων, αξιοποιώντας κατά αυτόν τον τρόπο στο έπακρο τη σύνδεση στο Internet και την πληθώρα των δυνατοτήτων πολυμέσων των συσκευών ήχου και εικόνας που βρίσκονται στο σπίτι. Πλέον, οι χρήστες έχουν άμεση πρόσβαση στις μοναδικές λειτουργίες των τηλεοράσεων και των Blu-ray players, όπως το WebTV, το Skype video calling, η αναπαραγωγή streaming video από το YouTube και πολλών άλλων δυνατοτήτων πολυμέσων.

Τέλος, όλα τα μοντέλα της σειράς INFINIA διαθέτουν τις λειτουργίες Smart Energy Saving Plus και Intelligent Sensor 2, που σε συνδυασμό με την εξελιγμένη LCD LED τεχνολογία, εξοικονομούν έως και 30% περισσότερη ενέργεια, εξασφαλίζοντας την πιστοποίηση Energy Star.

zougla/ M.A.R.C-review