Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Motorola Milestone… το πρώτο κινητό με «Android 2.1»


Motorola Milestone… το πρώτο κινητό με «Android 2.1», οθόνη υψηλής ανάλυσης και εκπληκτικές δυνατότητες Internet

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2010, 09:04
Το Μilestone της Motorola είναι η πρώτη συσκευή της εταιρείας, που θα διατεθεί στην χώρα μας φέρνοντας σε επαφή τους Έλληνες χρήστες με το νέο περιβάλλον (Λειτουργικό Σύστημα) ονόματι «Android» έκδοσης 2.1, ανεπτυγμένο από την Google.



Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι πολλές από τις εφαρμογές της τελευταίας βρίσκονται προ-εγκατεστημένες στο κινητό τηλέφωνο, όπως οι Google Search, Google Maps και η υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Gmail. Παράλληλα, το «Android» έχει
και ένα διαδικτυακό κατάστημα -το Android Market, από το οποίο μπορούμε να προμηθευτούμε χιλιάδες διαφορετικές εφαρμογές.



Το Motorola Milestone ανήκει στην κατηγορία των «έξυπνων τηλεφώνων» (smartphones) με την πιο λεπτή κατασκευή: τύπου slider (συρταρωτό) με πλήρες πληκτρολόγιο πάχους μόλις 13,7 χιλιοστών.



Ανάμεσα στα τεχνικά χαρακτηριστικά διακρίνονται: οθόνη 3,7” ιντσών και ανάλυσης 854x480, High-speed επεξεργαστής cortex A8, ιδιότητα Multi-touch / pinch & zoom / double tap zoom, 5 megapixel camera με dual-LED flash, Stereo Bluetooth 2.1 και τέλος, 8GB κάρτα μνήμης.



Αναμένεται στα καταστήματα την 1η Απριλίου μαζί με την επίσημη τιμή -προς το παρόν ξεκινά από τα (περίπου) 450 ευρώ μέσω Διαδικτύου.



zougla.gr/ M.A.R.C-review