Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Περισσότερη προστασία με το Windows Activation

Περισσότερη προστασία με το Windows Activation Technologies Update

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2010, 12:07

H Microsoft ανακοινώνει το Windows Activation Technologies Update (WAT), μια ειδική ενημέρωση για τα Windows 7, η οποία ελέγχει τη γνησιότητα του λογισμικού που χρησιμοποιείται, βοηθώντας τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις να εξασφαλίσουν τη μέγιστη αξιοπιστία, τη γρηγορότερη πρόσβαση σε ενημερώσεις (updates) και την πλουσιότερη εμπειρία που έχουν τα γνήσια Windows. Το πρόγραμμα αυτό έχει στόχο αφενός να βοηθήσει τους χρήστες να παραμένουν ασφαλείς και αφετέρου να εξασφαλίσει ότι απολαμβάνουν πλήρως τα οφέλη των γνήσιων προϊόντων.



Οι συνέπειες της χρήσης πειρατικού λογισμικού μπορεί να αποβούν ιδιαίτερα επιζήμιες, καθώς υπάρχουν περιπτώσεις παράνομου λογισμικού που περιέχουν κωδικούς σχεδιασμένους για να προσφέρουν στον παράνομο αντιγραφέα εύκολη πρόσβαση σε αποθηκευμένα αρχεία του Ηλεκτρονικού Υπολογιστή, δίνοντάς του ακόμα και τη δυνατότητα να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχό του. Σημειώνεται ότι εκατομμύρια καταναλωτές και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο πλήττονται ετησίως από πλαστό λογισμικό, το οποίο έχουν αγοράσει χωρίς να έχουν επίγνωση.



Οι χρήστες των Windows 7 που θα ενημερωθούν μέσα από το πρόγραμμα του WAT ότι δεν χρησιμοποιούν το γνήσιο λογισμικό θα λαμβάνουν υπενθυμίσεις περιοδικά, θα έχουν μειωμένη λειτουργικότητα στον υπολογιστή τους και θα κατευθύνονται στην ιστοσελίδαwww.microsoft.com/genuine για να λάβουν περισσότερες πληροφορίες.

zougla.gr/MARC-review