Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

«Οθόνη Επιλογής Browser» για όλους τους Ευρωπαίους χρήστες Windows


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2010, 10:40

Η Microsoft ανακοινώνει την έναρξη της ειδικής ενημέρωσης «Οθόνη Επιλογής Browser» (Browser Choice Update), η οποία αφορά όλους τους χρήστες των Windows στην Ευρώπη. Από αρχές Μαρτίου, στους υπολογιστές που διαθέτουν εγκατεστημένα τα Windows XP, Windows Vista ή Windows 7 με προ-εγκατεστημένο browser τον Internet Explorer, θα εμφανίζεται ένα αναδυόμενο παράθυρο με την ονομασία «Οθόνη Επιλογής Browser», το οποίο θα δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα αντικατάστασης του browser που χρησιμοποιούν, εφόσον είναι ενεργοποιημένη η επιλογή “Αυτόματες Ενημερώσεις” (Automatic Updates).



Η διάθεση της συγκεκριμένης ενημέρωσης θα ξεκινήσει για τους χρήστες των Windows, σε 32 Ευρωπαϊκές χώρες, από τις αρχές Μαρτίου 2010 και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Μαΐου 2010.

Η Microsoft πιστεύει σθεναρά ότι ο Internet Explorer 8 αποτελεί την πλέον ασφαλή επιλογή browser για όλους τους χρήστες και συνιστά ανεπιφύλακτα τη χρήση του. Ωστόσο, η εταιρία δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες των Windows να χρησιμοποιήσουν οποιονδήποτε browser επιθυμούν και ταυτόχρονα να προχωρήσουν, εάν το επιλέξουν, στην αντικατάστασή του ανά πάσα στιγμή, χρησιμοποιώντας την «Οθόνη Επιλογής Browser». Η Microsoft ουδεμία ευθύνη αναλαμβάνει για την τεχνική υποστήριξη οποιουδήποτε άλλου browser πέραν του Internet Explorer. Η εταιρία μας παρέχοντας τη δυνατότητα επιλογής οποιουδήποτε browser εναρμονίζεται πλήρως με τις κατευθυντήριες γραμμές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

(διαβάστε περισσότερα στο blog της Microsoft:http://microsoftontheissues.com/cs/blogs/mscorp/archive/2010/02/19/the-browser-choice-screen-for-europe-what-to-expect-when-to-expect-it.aspx)

zougla/ MARC-review