Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ Ν. ΣΕΡΡΩΝ

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2010
14 - 01 - 2009

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Σέρρες 07 Φεβρουαρίου 2010

Το Δ.Σ του SZ7SER, ενημερώνει πως την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010 και ώρα 19.00 στα γραφεία του Συλλόγου Μεραρχίας 67, θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το καταστατικό η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου, με θέματα :

1. ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ Δ.Σ

2. ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2009, ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΙΚ. ΕΤΟΥΣ 2010

3. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η παρουσία όλων των μελών θεωρείται καταλυτική. Παρακαλούνται ΟΛΑ τα μέλη να παραβρεθούν στην Συνέλευση του Συλλόγου. Σε περίπτωση μή απαρτίας των μελών , η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010 την ίδια ώρα και τόπο.

Τα μέλη του Συλλόγου θα ενημερώνονται α) απο τους τοπικούς Repeaters β)Απο προσωπικά SMS ή αλληλογραφία όπου δεν υπάρχει δυνατότητα κινητού τηλεφώνου. γ) απο τον τοπικό ενημερωτικό τύπο όπου θα υπάρχει και προσκλητήριο μελών, δ) απο τις εβδομαδιαίες συναντήσεις-συνεδριάσεις των μελών τις προσεχείς Τετάρτες εώς την Συνέλευση.

Αγαπητέ Συνάδελφε ! Είναι υποχρέωσή μας η προσωπική μας παράσταση και συμμετοχή στο Μέγιστο Διοικητικό Οργανο του Συλλόγου, την Γενική Συνέλευση των μελών. Συμμετέχουμε ενεργά και αποφασίζουμε όλοι μαζί για το μέλλον του Συλλόγου που αγαπάμε, και την ραδιοερασιτεχνική ιδέα που πρεσβεύουμε. Ενημερωνόμαστε για το σύνολο των διεργασιών που έγιναν, που θα γίνουν, και διαδραματίζουμε ΟΛΟΙ μαζί το μέλλον του Συλλόγου μας.73 !

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΚΙΟΥΖΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

SV7BZF SV7LNX